Over ons

Over ons

Darttastic dartshop 

Onze shop is ontstaan vanuit een passie voor darts van zaakvoerder Mitch Vanhelden. Vanuit zijn hobby is Mitch zijn kennis rond Darts gaan ontwikkelen tot een expertise. Deze expertise deelt hij graag met zijn klanten. In onze winkel zijn dan ook alle producten beschikbaar van starter tot pro, van jong tot oud. 


In de wereld van de darts zijn er enorm veel mogelijkheden en iedere klant heeft zijn/haar eigen manier van darten. Een een goed advies is dan ook zeker aan te raden. Wat voor de ene persoon goed werkt, werkt voor de andere nu eenmaal niet. Mitch Vanhelden heeft zich dan ook tot in de puntjes verdiept in alle materialen wat beschikbaar zijn in onze shop en hoe deze goed te matchen zijn met een bepaalde speelstijl

Mitch heeft de dartsclub DC Amigo's opgericht en is zelf een darter. Hij deelt zijn expertise graag in onze winkel waar je alle producten kan zien, voelen en testen. Dit alles met een persoonlijk advies van Mitch. Met Darttastic werken wij ook op maat. Heb je specifieke noden voor een cafè of een club? Is er nood aan advies rond het organiseren van een tornooi of heb je zelf misschien een specifieke vraag? Bezoek onze winkel of neem contact met ons op voor een advies op maat.

Bezoek onze shop

Wens je graag een advies op maat van jou speelstijl, bezoek dan zeker onze dartshop te Dorpsstraat 18, 3650 Lanklaar. 

Al onze producten staan tevens ook beschikbaar in onze webshop. 


 Darten is voor iedereen

Ben je jong of op leeftijd, heb je een beperking of ben je op en top gezond. Darten is voor iedereen, 

wij staan u graag bij met ons persoonlijk advies.


Voeg een bijschrift toe om de betekenis van deze afbeelding te versterken.
Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten